Min kones fisse sprøjte orgasma

forsigtigt 2-4 cm ind og masser blidt. Er det meget klamt? Hvis I begge er indstillet på nydelsen i sig selv og glemmer orgasmen lidt, forbygger I præstationsangst hos begge parter og giver plads til orgasmen. Det kan give nærhed og fastholde nydelsen, så hun måske får lyst at blive forkælet igen og nå flere, større orgasmer. 6-8000 nerveender og er hypersensitiv i forhold til penis. Hold ikke vejret, men træk gerne vejret dybt, så hun mærker at du tager dig god tid. Det lyder som om du sider midt i et kæmpe dilemma, der hurtigt kunne udvikle sig til en enten-eller-situation: Skal du vælge at udleve din dybe, dragende drift eller holde det tilbage og blive sammen med din kæreste. For det vil hun måske bedre kunne fordøje og være med.

Jeg har flere venner og klienter, der er til bdsm (Bondage, Dominans, Disciplin, Sadisme, Masochisme hvor de har oplevet det samme: Et forhold der brast, fordi de ikke var til det bløde vaniljesex og senere de finder ligesindede og/eller. Hvordan kan jeg få min kæreste til at forstå? Der findes også specialiserede fysioterapeuter, der hjælper med at spænde af og åbne vagina. I forhold til størrelsen, bør du overveje hvor bred eller tyk din penis. Du skal ikke behandle et eventuelt traume, men åbenhed kan have en effekt i sig selv. Det kan også handle om smørelse: Er hun våd nok? Eller kan I finde en middelvej? Der findes rigtig, rigtig mange der som dig er til underkastelse og dominans og tonsvis af klubber/foreninger.

Jo mere du kæler for hende, kysser hende (alle andre steder end brysterne og fissen i første omgang) og lader hende mærke og sanse, uden at hun må give igen, des større bliver den seksuelle energi. Og stil ikke efter den: Sæt dig som mål, at hun skal have en dejlig g-punktsmassage. Cleoh, kære sexolog, jeg leder efter gode tips og tricks til oralsex til hende. Jeg vil gerne give min dejlige kone en sprøjteorgasme og hun synes også det kunne være spændende, men hver gang jeg prøver at massere g-punktet sker der ikke noget. Sørg for at hun er rigtig tændt, før du masserer hendes vagina med fingrene. Krum fingrende lidt, så du masserer mod maven. Derfra kan du slikke, kysse, nappe og suge hele området. 4 cm inde i skeden, mod maven, det vil sige til ringe- og langefingerens andet led. Pres blidt på punktet, derefter stryg og lave kom her-bevægelser.

Bdsm handler ikke primært om smerte, og det er her din kæreste tager måske misforstår : Hun er bange for at skulle påføre dig voldsom smerte og gøre ulækre ting. Byt hånd og brug eventuelt en g-punkts-vibrator: Den er krum/buer og ofte af hårdt materiale, så den er nem at kontrollere. Men den ene gang jeg har foreslået det til hende, kaldte hun mig en freak. Husk at have dine negle klippet og skæg barberet, så du ikke kommer til at kradse hende. Start med at slikke rundt om klitoris forhud og kønslæberne, inden du blotter klitoris. Det, der specielt giver nydelse - eller smerte - er selve indgangen til vagina og når penis penetrerer. Hvis hun ligger på ryggen, så læg en pude under hendes lænd og balder, så hun løftes lidt fra sengen. Når hun virker tændt nok skal du kærtegne, slikke og pirre brystvorter og derefter inderlår og til sidst fissen. Hvis det er ubehageligt, skal du naturligvis sætte farten ned og stoppe.

...

Kæmpe fisse anmeldelse escort piger

Stor neger pik ung dansk fisse

Jeg synes selv jeg er gennemsnitlig, 15-16 cm tror jeg. Mange kvinder oplever, at hvis de blive berørt/ slikket på fissen for tidligt eller for hårdt føles det enten ikke rart eller smertefuldt og deres orgasme blokeres af ubehag og forstyrrende tanker. Det kan tage tid og give kramper/smerter i fingrene. Nogle kvinder kan lide, at der er et hårdt pres: Massér op mod maven ikke frem og tilbage. Held og lykke, cleoh. Jeg har overvejet, om jeg måske er for stor, men på den anden side har jeg ikke oplevet dette problem med min kones fisse sprøjte orgasma andre kvinder. Hvis det er på grund af størrelsen, kan det løses med masser af forspil, så hun kan slappe heeelt af: Gør det til et mål for dig selv at kæle for hende, massere, nusse og slikke hele hendes krop i 30 minutter.

Læge fisse eksamen kvindelige wrestlere nøgen

Hvis du nogenlunde kan holde din nakke lige, undgår du at få smerter og kan blive ved høj klasse affære store bryster længere. Hvis du fortæller hende den side, årsagen til din lyst, ville det så vække mere forståelse hos hende? Det jeg tænder på, er at blive tvunget til at gøre ydmygende ting, at blive råbt af og blive bundet fast og så tortureret ved at blive berørt og få klemmer på kroppen. Vær opmærksom på hendes signaler. Husk at nusse og kæle for hende efter orgasmen.